Aloittaessani aikoinaan yli 10 vuotta sitten ensimmäisen blogini kirjoittamisen, minulla oli halu päästä tasapainoon niin itseni, kuin ympäristöni kanssa. Kuinka hoitaa tämä arki töineen, perheineen ja vapaa-aikoineen mahdollisimman minulle sopivimmalla tavalla? Kuinka saada oma jaksaminen, liikunta, ravinto ja lepo oikeisiin suhteisiin?

Enpä olisi uskonut, mitä kaikkea matkalle onkaan mahtunut. Blogi on muuttunut kanssani alkuajoista ja pikkuhiljaa ryhmäliikuntatunteja vetävästä, salilla treenaavasta ja vakituisessa päivätyössä käyvästä pikkulasten äidistä tuli yrittäjä, jonka päätyö oli aluksi personal trainerina toimiminen. Vuosien saatossa pt-työt saivat lisäkseen puutarha-alan töitä ja sisällöntuotantoa. Nykyään työni keskittyy kahteen jälkimmäiseen.

Luonnossa liikkuminen niin retkeillen kuin puutarhaa hoitaen on minulle enemmän elämäntapa, kuin harrastus. Ulkona syntyvät parhaat ajatukset ja läsnäolo on vahvempaa. Rakastan sitä tunnetta, kun tunnen pehmeän sammalen jalkojeni alla tai saan upottaa sormeni multaan.

Tasapaino löytyy luonnosta.