Tasapainossa-retkeilyblogini on elämäntapani ja inspiraation lähde sekä itselleni että kaikille luonnossa liikkujille. Blogissani kerron kokemuksiani ja tietoa erilaisista luontopoluista ja -kohteista, innostun tarinoista sekä vuodenajan vaihteluista. Myös blogissani elän hetkessä ja puen sanoiksi niitä juurevan läsnäolon tunteita, joita luonnossa koen. Blogissani sopusoinnussa kulkevat niin faktatieto, syntyjen syvien pohtiminen kuin aavistuksen sarkastinen huumorinikin. Olen kirjoittanut erilaisia tekstejä työkseni jo yli kymmenen vuotta, mitä vahva tunnepuoleni täydentää: pystyn sanoittamaan sydämestäni jokaisen juurakon kengänpohjassani tai laavulla nukkumani yön tunnelman.

Yhteistöilläni haluan lisätä kotimaan matkailua ja levittää tietoisuutta erilaisista tavoista liikkua luonnossa. Onko sinulla joku matkailuun liittyvä kohde, aktiviteetti tai majoitus, jonka voisin tulla näkemään, kokemaan, kuvaamaan ja kirjoittamaan? Asia, joka ansaitsisi tulla näkyväksi isommallekin yleisölle – tai kenties tarkkaan harkitsemallesi rajatummalle kohderyhmälle? Ammattitaitoni ja arvoni teidän toiveisiinne ja tavoitteisiinne yhdistämällä saamme rakennettua varmasti vaikuttavan yhteistyön. Yhteistyömme voi olla yksittäinen tarina tai sarja sellaisia, se voi olla myös artikkeli tai lehtijuttu pelkästään sinun yritykseesi haluamastasi aiheesta. Lisäksi kirjoitan mielelläni käyttöä kestävistä vastuullisista tuotteista, jotka vain paranevat ja personoituvat ajan patinassa.

Yhteistyömme voi olla oikeastaan mitä tahansa: osallistun ilolla jo sen ideointiin toteuttamisen lisäksi. Rakastan kirjoittamista ja ajatusteni sanoiksi purkamista. Mieleeni juurruttamani hetket yhdessä ottamieni kuvien kanssa synnyttävät sielukkaita kokonaisuuksia. En tarjoa valmiita paketteja, vaan heittäydyn juuri teidän juttuunne: kiitän luottamuksestanne suunnitellen ja tuottaen yksilöllisiä yhteistyökokonaisuuksia ja eritoten -kokemuksia.

Kuljen luonnossa kamera kädessäni ja tallennan tunnelmat ja maisemat myös mieleeni. Istun mielelläni pitkän tovin tulipaikoilla tai kallioilla ja nautin kahvia pitkän kaavan mukaan kuksa kädessäni. Parasta on yksinkertainen, hyvä ruoka ja kiireettömyys. Arvostan keskusteluja erilaisten ihmisten kanssa ja polkujen varsilla laidasta laitaan polveilevia jutustelujamme: kuinka monelta ohikulkijaltakin olen oppinut jotain uutta. Ei ole harvinaista, että sieniruokien valmistamisesta lähtenyt juttu päätyy lopulta syvään päätyyn ja elämän pohdintaan – niin kanssaretkeilijöiden kanssa tulistellessamme kuin teksteissänikin.

Ammatikseni kirjoittaessani olen tuottanut muun muassa tuotteiden ja palveluiden esittelytekstejä, blogipostauksia ja reseptiikkaa. Vahvin tietotaitoni sijoittuu luontoon ja puutarhaan liittyviin aloihin, sillä koulutukseltani olen muun muassa hortonomi ja luonto-ohjaaja.

Otathan yhteyttä ja kerrot toiveistanne, tarpeistanne ja tavoitteistanne lisää. On ilo tutustua ja olla omalla osaamisellani vilpittömästi avuksenne!

Retkeilyrakkaudella

-Terhi

terhi.suurnuuja@gmail.com